Bureau agendas?

Hieronder vindt u een groot overzicht aan verschillende bureau agenda's die u allemaal kunt laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Getoond: 0 - 0 van 0 resultaten

Bureau agenda’s


Op deze pagina vindt u de beste verkochte agenda’s voor op uw bureau! Al deze modellen zijn razend populair en ook nog eens scherp geprijsd. Deze bureau agenda’s kunnen voor zakelijke doeleinden worden gebruikt, zoals op kantoor, maar ook voor thuis. Met deze agenda’s weet u dat u goed zit en goede kwaliteit geleverd krijgt. Een bedrukking op de agenda’s is uiteraard ook mogelijk. Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van agenda’s en neemt uw bestelling met beide handen aan.

Waarom bureau agenda’s
Ondanks de opkomst van de nieuwste technologie zijn de fysieke agenda’s nog altijd in omloop. Overal op de werkvloer zijn ze nog te zien. Niet alleen de ouderen, maar ook veel jongeren houden nog vast aan de traditionele agenda. Met een bedrukking met bijvoorbeeld uw logo, kunt u uw bedrijf promoten en consistent zijn. Als personeel dezelfde producten gebruiken, straalt dit professionaliteit uit naar de buitenwereld. De agenda’s kunnen ook als giveaway of relatiegeschenk worden gebruikt.

Verschillende modellen

De agenda’s zijn er in verschillende maten, soorten en kleuren. Hier kunt u op zoek gaan naar het juiste model en kleur voor u en uw bedrijf. Let hierbij op de kleur van uw logo. Het contrast is namelijk erg belangrijk. Tevens kunnen wij met u meedenken over de kleur en de afdrukmogelijkheden. Zodra u een model heeft gevonden, kunt u een offerte vragen of direct een bestelling plaatsen. Als u het nog niet zeker weet, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Bureau agenda’s bedrukken
Het bedrukken van agenda’s is een dagelijkse bezigheid voor onze drukkerij. Om het drukproces te starten moeten er een aantal dingen gebeuren. Ten eerste dient u een bestand aan ons te leveren met uw gewenste opdruk. Vervolgens maken wij een digitaal drukproef. Hier wordt de positie en grootte van de afdruk weergeven. Het digitaal drukproef versturen we naar uw mail, waar u de opdruk kunt beoordelen. Als u akkoord gaat, kunnen wij aan de slag gaan met het bedrukken.
De levertijd voor bedrukte agenda’s bedraagt tussen de 7 en 14 werkdagen. Onbedrukte producten hebben een levertijd van 2 tot 5 werkdagen.