SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Muur en tafel kalenders?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan geselecteerde muur en tafle kalenders. Deze verschillende kalenders kunt u inzetten voor uw promotie en laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Getoond: 1 - 3 van 3 resultaten
Adventkalender A4 full colour bedrukt 195-205-505412-00
Adventkalender A4 full colour bedrukt 195-205-505412-00
Adventkalender A4 full colour bedrukt 195-205-505412-00
Adventkalender A4 full colour bedrukt 195-205-505412-00
Adventkalender A4 full colour bedrukt 195-205-505412-00
Kunststof pennenhouder met kalender, klok en temperatuurweergave Inclusief 1 knoopcel batterij transparant met opdruk van logo
Kunststof pennenhouder met kalender, klok en temperatuurweergave Inclusief 1 knoopcel batterij transparant goedkoop met opdruk van tekst
Kunststof pennenhouder met kalender, klok en temperatuurweergave Inclusief 1 knoopcel batterij transparant goedkoop met opdruk van logo
Extra service, verzending naar uw adressenbestand, bedrijfs- en huisadressen.

Muur- en tafelagenda’s
Speciaal voor u hebben we de populairste agenda’s geselecteerd voor op tafel of aan de muur. Deze modellen worden vaak op kantoor of thuis gebruikt. Het is altijd handig om te weten welke datum het is en wat er die dag gedaan moet worden. Zo vergeet je nooit meer wat te doen en houdt u alles op een rijtje.

Modellen Muur- en tafelagenda’s
Het zijn over het algemeen grote agenda’s die op één plek kunnen blijven hangen of liggen. Meestal kunnen deze door meerdere mensen worden bijgehouden, waardoor het een gezamenlijke agenda wordt. De agenda’s zijn er in diverse kleuren, groottes en vormen. Al deze modellen kunnen op maat bedrukt worden en worden zo snel mogelijk geleverd.

Agenda’s bedrukken
De agenda’s voorzien van een opdruk is een dagelijkse bezigheid voor onze drukkerij. Om het drukproces te starten moeten er een aantal dingen gebeuren. Als eerste stap dient u een digitaal bestand te leveren met uw opdruk naar wens. Vervolgens maken wij voor u een digitaal drukproef met de positie en grootte van de afdruk. Het digitaal drukproef versturen we naar u via de mail, waar u de opdruk kunt beoordelen. Als u een akkoord geeft, kunnen wij het drukproces laten starten.
De levertijd voor bedrukte agenda’s duurt tussen de 7 en 14 werkdagen. Onbedrukte producten hebben een levertijd van 2 tot 5 werkdagen.