Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij beperkt bereikbaar. Lopende orders worden normaal geleverd. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Krachtige richtlijnen om 2017 het beste jaar van uw leven te maken!

Ben je er klaar voor om 2017 het beste jaar van uw leven te maken?

Het begin van een nieuw jaar geeft voor veel mensen het gevoel om een frisse start te maken, het geeft nieuwe energie en moed om aan nieuwe zaken te beginnen.   Je kunt je afvragen wat het echt voor u zou betekenen om de macht te hebben om 2017 het beste jaar van uw leven te maken. 

 
Stappen waardoor dit het beste jaar van je leven wordt.
 
Het plannen van uw manier van leven en de oefeningen die je van plan bent te doen in 2017 zullen u helpen om uw leven aan te passen aan die manier die u voor ogen staat. Het gebeurt vaak dat mensen een fantasie hebben en een droom hebben voor hun leven maar dat ze niet investeren in de moeite om een plan te maken om deze droom te verwezenlijken.
 
Als u toe bent aan vakantie, neem deze dan op!
 
Als u harde doelstellingen wilt realiseren, zoals het lopen van een marathon of  het verliezen van 20 kg gewicht, stel hiervoor dan een deadline in uw agenda!
 
Hier is de manier om dit allemaal te realiseren. Aarzel niet om te kopiëren of aan te passen alles is afhankelijk van wat je probeert te bereiken in je leven.
 
Plan alle verjaardagen van je familie en van je beste vrienden
 
Het is van essentieel belang om verjaardagen te vieren van mensen die u lief heeft en het hebben van het schema om u te helpen onthouden is erg handig. Zo vergeet u deze belangrijke dagen niet!
 
Plan alle feestdagen waaraan u wilt deelnemen
Hiervoor kan je het best beginnen met de feestdagen en maak dan een effectief plan in een lay-out. Het plannen van feestdagen is super belangrijk. Het geeft je iets om te anticiperen en houdt je bezig tijdens de tijd dat je werkt, maar het dient bovendien als een kans om te ontspannen, te herstellen en te focussen op wat je wilt bereiken je leven.
 
Plan wekelijks of regelmatige activiteiten die je wilt voltooien
 
Bijvoorbeeld, ik heb gepland wanneer ik een blog of video om mijn bedrijf te promoten zal uitbrengen. Ondanks het feit dat ik nog niet precies hebt besloten waarover elke blog zal gaan, heb ik elke dag een algemeen onderwerp die betrekking heeft op deze uiting en bij het naderen van de deadline kan ik altijd nog een onderwerp kiezen.
 
Het nieuwe jaar beginnen met duidelijkheid!
Wanneer je het nieuwe jaar begint met een duidelijke planning over wat je wil doen en hoeveel tijd je hiervoor hebt zal dit je veel duidelijkheid en rust geven en ben je klaar om het nieuwe jaar te beginnen!
 
U kunt zo het nieuwe jaar beginnen wetende dat er veranderingen komen en dat je zaken gaat aanpassen, omdat hier een termijn aan vast zit geeft u dit een goed inzicht. Dit geeft u ook direct een goede leidraad zodat u gefocust blijft op het einddoel en u niet laat afleiden.
 
Bij Zintuig.nl hebben we hier uiteraard de juiste middelen voor als relatiegeschenk, om weg te geven of om te ontvangen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie agenda of notitieboek waarin u de doelen kunt stellen en uw planning kunt maken, kijkt u hier voor ons aanbod.
 
Mocht u vragen hebben over ons aanbod of wilt u graag persoonlijk geholpen willen worden dan staat ons team voor uw klaar! We zijn te bereiken op 035-6956000 of u kunt ons bereiken via de mail: sales@zintuig.nl. 
 
16-02-2017 door