Top 3 leukste agenda’s

Op deze pagina geven we graag de drie leukste agenda’s weer die je online kunt aanschaffen. We hebben hierbij gekeken naar functionaliteit, uitstraling en personaliseermogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld bij Giftsdirect agenda’s bedrukken naar eigen wens. Zo kun je zakelijk agenda’s bedrukken met je eigen bedrijfslogo of agenda’s bedrukken als promotiemateriaal. Hiermee vergroot je zeker de naamsbekendheid. Hieronder hebben we de top drie agenda’s weergeven die voldoen als relatiegeschenk en voldoen als promotiemateriaal. Benieuwd? Lees dan gauw verder.
 

agenda

#3 Leuke 4-talige agenda’s

Een agenda met verschillende talen is gemakkelijk internationaal te gebruiken. Nederlands, Engels, Fans en Duits zijn voertalen van deze agenda’s. Handig voor in internationale vergaderingen waarbij je een datum wilt plannen. Je weet nu namelijk hoe je de dagen, maanden en nummers moet uitspreken. Daarnaast is het een leuk internationaal relatiegeschenk om weg te geven. Het is namelijk in meerdere landen verkrijgbaar.

#2 Handige 6-talige agenda’s

Wil je een keer wat anders dan de ‘standaard’ 4-talige agenda? Kies dan voor de 6-talige agenda met de talen Nederlands, Duits, Frans, Engels, Italiaans en Spaans. Mocht je dus een internationaal bedrijf zijn en graag relatiegeschenken aan je klantrelaties geven waar iedereen wat aan heeft, kies dan voor deze 6-talige agenda’s. Met de twee extra talen Italiaans en Spaans zijn het ook in Italiaans en Spaans sprekende landen te gebruiken, wel zo handig!

 

#1 Compacte zakagenda


Met deze compacte zakagenda heb je altijd de agenda bij de hand zodat je altijd een geschikte datum kunt kiezen. Daardoor is deze agenda met name zeer geschikt in de zakelijke wereld waarbij er dagelijks wordt vergaderd en data wordt doorgespeeld. Tevens kun je deze agenda met logo bedrukken bij een grote relatiegeschenken groothandel: Attentie.nl. Zeker de moeite waard om de mogelijkheid van bedrukking te overwegen. Het vergroot niet alleen de naamsbekendheid maar ook de professionaliteit. Tevens kun je de compacte zakagenda niet snel kwijt raken met een uniek logo.
 

01-06-2021