• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zak agendas
Zak agendas

Zak agendas?

Bent u op zoek naar een zakagenda? Dan zit u hier goed! Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende zakagenda's die allemaal aan de hand van uw wensen bedrukt kunnen worden. Benieuwd hoe deze bedrukking wordt?Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Zakagenda’s


In deze categorie vind je de een divers aanbod van zakagenda’s. Deze modellen zijn op dit moment één van de populairste zakagenda’s. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in agenda’s bedrukken, zijn wij in staat om ons aanbod beperkt te houden en tegelijk ook diverse modellen aan te bieden.

Niet enkel de ouderen, maar ook veel jongeren houden nog vast aan de traditionele agenda. Met een bedrukking met logo, kunnen de agenda’s veel voor jou bedrijf betekenen. Als het personeel dezelfde producten gebruiken, straalt dit professionaliteit uit naar de buitenwereld. De agenda’s kunnen tevens als relatiegeschenk of giveaway worden gebruikt.


Zakagenda’s bedrukken


De zakagenda’s voorzien van een opdruk is voor onze drukkerij een dagelijkse bezigheid. Om het bedrukken te starten, moeten er een aantal handelingen gebeuren. Ten eerste dien je een digitaal bestand te leveren met een opdruk naar wens. Vervolgens maken wij voor je een digitaal drukproef met de grootte en positie van de potentiele afdruk.

Het digitaal drukproef versturen we naar je via de mail. Dit is het moment waar je de opdruk kunt beoordelen. Als je een akkoord heeft gegeven, kunnen wij een ‘’Go’’ geven aan de drukkerij.
De levertijd voor bedrukte zakagenda’s duurt tussen de 7 en 14 werkdagen. Onbedrukte producten hebben een levertijd van 2 tot 5 werkdagen.