Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij beperkt bereikbaar. Lopende orders worden normaal geleverd. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Zak agendas?

Bent u op zoek naar een zakagenda? Dan zit u hier goed! Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende zakagenda's die allemaal aan de hand van uw wensen bedrukt kunnen worden. Benieuwd hoe deze bedrukking wordt?Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Getoond: 0 - 0 van 0 resultaten

Zakagenda’s


In deze categorie vindt u de een divers aanbod van zakagenda’s. Deze modellen zijn op dit moment één van de populairste zakagenda’s. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in agenda’s bedrukken, zijn wij in staat om ons aanbod beperkt te houden en tegelijk ook diverse modellen aan te bieden. Niet enkel de ouderen, maar ook veel jongeren houden nog vast aan de traditionele agenda. Met een bedrukking met logo, kunnen de agenda’s veel voor uw bedrijf betekenen. Als het personeel dezelfde producten gebruiken, straalt dit professionaliteit uit naar de buitenwereld. De agenda’s kunnen tevens als relatiegeschenk of giveaway worden gebruikt.

Lees meer over Zak agendas >>